Skoči na glavno vsebino

Prijava na jutranje varstvo in podaljšano bivanje za šolsko leto 2020/21

Spoštovani starši,

V šoli že načrtujemo dejavnosti za novo šolsko leto med drugim tudi podaljšano bivanje in jutranje varstvo.

Podaljšano bivanje šola organizira za učence od 1. do 5. razreda in poteka od konca pouka do 16.15. Od 16. 15 do 16.45 poteka popoldansko varstvo.

Jutranje varstvo je organizirano za učence od 1. do 3. razreda od 6.15 do 8.00 ure.

Prijave v jutranje varstvo, podaljšano bivanje in popoldansko varstvo bodo letos prvič potekale preko portala LoPolis.

Spletna prijava se nahaja tukaj -> https://novi.lopolis.si/Account/Login. Vstopate z uporabniškim imenom in geslom, ki ste ga preko LoPolis sporočila,  prejeli na svoj elektronski naslov.

Starši učencev od 3. do 8. razreda, ki ste preko portala LoPolis že prijavljali učence na obvezne in neobvezne izbirne predmete za naslednje šolsko leto, lahko z istim uporabniškim imenom in geslom opravite prijavo na JV in PB.

Starši, ki že imate urejen dostop do eRedovalnice, lahko z istim uporabniškim imenom in geslom dostopate tudi do portala LoPolis in opravite prijavo na JV in PB.

Navodila za spletno prijavo JV in PB se nahajajo TUKAJ.

Rok za oddajo prijave na jutranje varstvo in podaljšano bivanje je 5. 6. 2020 – PODALJŠAN ROK PRIJAVE DO 12. 6. 2020.  Po tem datumu bo postopek prijave zaprt.

Vljudno vas prosimo, da se držite dogovorjenega roka, saj po tem datumu pričnemo z obdelavo podatkov in oblikovanjem oddelkov podaljšanega bivanja in jutranjega varstva za šolsko leto 2020/21.

V primeru tehničnih težav pri prijavi se lahko obrnete na barbara.erzen@guest.arnes.si.

Dr. Lucija Željko,

ravnateljica

(Visited 525 times, 1 visits today)
Dostopnost