Proti koncu šolskega leta nam v 2.B razredu ni bilo prav nič dolgčas. Začelo se je s snemanjem za oddajo Ribič Pepe meseca aprila v Živalskem vrtu Ljubljana, kjer je Lovro s svojimi sošolci premagoval strah pred kačami.
Sledila je udeležba na zaključni prireditvi 28. 6. v Hali Tivoli, ki smo si jo prislužili z zmago na tekmovanju za čiste zobe. Zabavala nas je glasbena skupina Čuki in akrobatska skupina Dunking Devils. Za nagrado smo dobili tudi pripomočke, da bodo naši zobki še naprej čisti in zdravi. Na koncu pa smo se še posladkali s slastno torto.
Na drugem delu snemanja za oddajo Ribič Pepe nas je spet zabavala skupina Čuki. Žur je potekal konec maja v parku Špica ob Ljubljanici, kjer smo nastopili s plesom na pesem Srečo ujemi. Kako dobro smo se odrezali, si boste lahko ogledali 2.11.2019 na RTV SLO1, ko bo oddaja Ribič Pepe na sporedu.
V juniju smo si ogledali od blizu Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana. Seznanili smo se s potekom prijave, oddaje prtljage, šli skozi varnostno kontrolo ter se peljali po letališki ploščadi. Za piko na i pa smo postali tudi pravi piloti, saj smo dobili možnost vstopa v pilotsko kabino letala (še enkrat zahvala g. Mikulecu). Ta dan nam bo ostal v res lepem spominu.
V juniju smo obiskali še Narodno galerijo in Tehniški muzej Bistra. Leto smo tako zaključili v polnem pogonu z veliko novih spoznanj in lepih doživetij.

Zapisala Maja Novak

>> fotogalerija