Spoštovani starši,

hvala vam za vašo pomoč pri poučevanju na daljavo, ki je postala naša realnost v zelo kratkem času. Cel mesec izobraževanja na daljavo je že za nami. Vsi skupaj se trudimo, da vsak po svojih najboljših močeh nadaljujemo z izobraževanjem naših otrok.

Zavedamo se težav in jih skušamo reševati. Veseli smo vsakega vašega odziva, saj lahko le skupaj naredimo čimveč za naše otroke. Želimo si čim hitrejših informacij in odzivnosti tako z vaše strani kot strani vaših otrok.

V aprilu učitelji preverjajo znanje učencev, ki naj bi ga pridobili na daljavo. S preverjanjem se pripravljajo na ocenjevanje, ki bo sledilo. Več informacij o ocenjevanju znanja vam bomo posredovali, ko bomo dobili navodila Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.

Navodila za  učenje na daljavo objavljamo na spletni strani šole.  Od ponedeljka, 20. 4. 2020, bodo vsa gradiva za učence od 6. do 9. razreda učitelji objavljali s pomočjo orodja Microsoft Teams. Več o tem in navodila v zvezi s tem si lahko preberete TUKAJ.

Za učence od 1.do 5. razreda bodo gradiva še naprej dostopna na spletni strani šole, poleg tega jih boste starši tako kot dosedaj prejemali na svoje elektronske naslove.

Hvala za razumevanje in lep pozdrav.

Lucija Željko, ravnateljica

(Visited 235 times, 1 visits today)